01.07.2024

uutuustuote: minisuippokaali

Uutuustuotteemme tänä vuonna on minisuippokaali. Minisuippoa viljelevät ensimmäistä kesää viljelijämme Kalle ja Jussi Varonen.

Varosen puutarha / Varonen Bros Oy on puutarha-alan ja vihannesten avomaatuotannon yritys Soutupitäjässä Sulkavalla, Etelä-Savossa. Vuodesta 1977 toimineen yrityksen sukupolvenvaihdos tehtiin 2014, jolloin Kalle ja Jussi jatkoivat vanhempiensa työtä. Vuonna 2021 yritys muutettiin myös osakeyhtiöksi ja nimi Varonen Bros Oy:ksi.

Avomaanvihanneksia on viljelyssä noin 30 hehtaarin alalla ja minisuippokaalin lisäksi lajikkeita ovat mm. rapea roomansalaatti, kerä-, kukka-, parsa- ja kiinankaali.

Minisuippokaali

Tämä uusi, pieni, terveellinen ja monikäyttöinen kaalimme on rantautunut K-ryhmän valikoimiin heinäkuun alussa. Pakkauksessa on 2 kpl minisuippokaaleja, jotka soveltuvat erinomaisesti muun muassa grilliin ja saapahan yhdestä minisuiposta kätevästi kulhollisen kaalisalaattia tai vaikka pienen kaalikeiton.

Helppo valmistaa: Syö sellaisenaan salaattina, tee täytetty tapas, kypsennä grillissä tai pikaisesti pannussa, wokkaa, rullaa tortillaksi tai tee, se perinteinen kaalikeitto. Vain mielikuvitus on rajana.

Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit muokata valintojasi asetuksista