Kierretortut kurpitsamarmeladilla

Näissä kierretortuissa jokainen haukkaus on jouluista kurpitsamarmeladin makua aidoimmillaan!

Täytteenä käytetty Suvituore® kurpitsasoseestamme tehtyä marmeladia.

 

Ainekset

  • 1 pkt lehti- tai torttutaikinalevyjä
  • Kurpitsamarmeladia (Suvituore® kurpitsasoseesta tehty jouluinen marmeladi)
  • 1 kanamuna (jos voitelet tortut)

 

Koristeluun: tomusokeria

 

Valmistusohje:

  1. Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Levitä kerros marmeladia taikinalevylle ja paina toinen levy päälle
  3. Leikkaa levyt taikinapyörällä tai veitsellä pituussuunnassa neljäksi saman levyiseksi suikaleeksi.
  4. Ota suikaleiden molemmista päistä kiinni, venytä hieman ja pyörittele suikaleen päitä eri suuntiin muodostaen kierteet. Kääri leivinpaperin päällä sykeröksi, jätä päät alapuolelle. Tee samoin kaikki muut suikaleet.
  5. Voitele torttukierteet kanamunalla ja paista 225°C uunissa noin 10-15 minuuttia. 
  6. Koristele tortut siivilöimällä päälle tomusokeria.

Tarjoile glögin kera tai kahvipöydässä!

Levitä levyille kurpitsamarmeladia ja paina toiset levyt niiden päälle.

Leikkaa levyt taikinapyörällä tai veitsellä pituussuunnassa neljäksi saman levyiseksi suikaleeksi.

Ota suikaleiden molemmista päistä kiinni, venytä hieman ja pyörittele suikaleen päitä eri suuntiin muodostaen kierteet. Kääri sykeröiksi leivinpaperin päällä, jätä päät alapuolelle.

Touhu oli hieman sotkuista, joten itse otin puhtaan leivinpaperin ja pellin, jolle siirsin valmiit kierteet. Voitele joulutorttukierteet halutessasi kananmunalla ja paista 225-asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia.

Koristele tortut siivilöimällä päälle tomusokeria.

Tarjoile glögin kera tai kahvipöydässä!

Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit muokata valintojasi asetuksista