Kurpitsamarmeladi

Tämä mahtavan makuinen Kurpitsamarmeladi valmistuu helposti Suvituore® kurpitsasoseesta:

Ainekset

  • 3 dl Suvituore® kurpitsasosetta
  • 1 rkl raastettua, tuoretta inkivääriä
  • 1 appelsiini
  • 1 sitruuna
  • 1 kanelitanko
  • 1 tähtianis
  • 175 g hillo-marmeladisokeria

Valmistusohje

  1. Pese appelsiini ja sitruuna hyvin ja raasta niiden kuoret. Kuori ja paloittele hedelmät ja lohko ne paloiksi.
  2. Mittaa kurpitsasose, hedelmälohkot sekä sitrushedelmien kuoriraaste ja inkivääriraaste kattilaan. Lisää kanelitanko ja tähtianis. Keitä noin 15 minuuttia.
  3. Poista kanelitanko ja tähtianis seoksesta, soseuta seos tasaiseksi.
  4. Lisää hillo-marmeladisokeri seokseen ja keitä kymmenisen minuuttia.
  5. Purkita marmeladi pieniin puhtaisiin ja kuumennettuihin lasipurkkeihin. Anna jäähtyä huoneenlämmössä ja säilytä viileässä.

Käytä leivonnassa esim. kierrejoulutorttujen täytteenä.

Tarjoile sellaisenaan juustolautasen lisukkeena!

Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit muokata valintojasi asetuksista