Tämä mahtavan makuinen Kurpitsamarmeladi valmistuu helposti Suvituore® kurpitsasoseesta:
Ainekset
3 dl Suvituore® kurpitsasosetta
1 rkl raastettua, tuoretta inkivääriä
1 appelsiini
1 sitruuna
1 kanelitanko
1 tähtianis
175 g hillo-marmeladisokeria
Valmistusohje
Pese appelsiini ja sitruuna hyvin ja raasta niiden kuoret. Kuori ja paloittele hedelmät ja lohko ne paloiksi.
Mittaa kurpitsasose, hedelmälohkot sekä sitrushedelmien kuoriraaste ja inkivääriraaste kattilaan. Lisää kanelitanko ja tähtianis. Keitä noin 15 minuuttia.
Poista kanelitanko ja tähtianis seoksesta, soseuta seos tasaiseksi.
Lisää hillo-marmeladisokeri seokseen ja keitä kymmenisen minuuttia.
Purkita marmeladi pieniin puhtaisiin ja kuumennettuihin lasipurkkeihin. Anna jäähtyä huoneenlämmössä ja säilytä viileässä.