14.11.2025

LUOMUSIPULIKUUTIO PAKASTE!

Luomu-uutuus ammattikeittiöille

Luomupakastesipulikuutio, 100 % luomua ja kotimaisuutta. Haukivuorella, Vertin tilalla kasvatettua luomusipulia, joka on leikattu käyttövalmiiksi raakakuutioiksi. Älä tingi laadusta tai mausta, vaan lisää helposti luomun osuutta lautasella. 

Pakkauskoko: 2,5 kg x 2 kpl / laatikko

Saatavuus: Saatavilla lokakuun 2025 alusta

 

Missä luomupakastesipulin sipulit viljellään?

Luomusipulia tuotettiin Suomessa viime vuonna noin 200 000 kiloa. Osa niistä tulee Vertin tilalta Mikkelin Haukivuorelta, jossa Olka ja Heikki Mustalampi ovat viljelleet sipulia jo yli 10 vuoden ajan. Tuloksena on ilman torjunta-aineita ja keinolannoitteita kasvanut jokaisen reseptin kulmakivi.
Tilan luomutuotanto on monipuolista ja he ovat pyrkineet rakentamaan kokonaisuutta, jossa tuotannon eri osa-alueet tukevat toisiaan. 

Luomusipulin viljely on haastavaa ja vaatii runsaasti työtunteja. Viljely perustuu viljelykiertoon, jossa vuorottelevat eri kasvit. Tilalla kasvatetaan myös emolehmä karjaa, joka osaltaan huolehtii ravinteiden kierrätyksestä ja viljelykierron monipuolisuudesta. Luomusipuli istutetaan varhain keväällä ja sadonkorjuu päästään aloittamaan jo elokuussa.

Vertin tilan luomusipulit kulkevat suomalaisten ruokapöytiin Tuoreverkon kautta Suvituore-tuotemerkillä. Kuluttajapakkausten lisäksi meiltä on nyt saatavilla myös tämä ammattikeittiöille soveltuva pakkauskoko. Hyvä asia meille, jotka arvostamme, että luomua löytyy myös päiväkodeista, kouluruokaloista ja ravintoloista!

Heikki ja Olka Mustalampi, Vertin tila

 

Luomusipulikuutio 2,5 kg. Ainesosat: Luomusipuli 100 %, Suomi. Viljelijä: Vertin tila

Markkinoija: Tuoreverkko Oy, Valmistaja: Pekka Vehviläinen

Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit muokata valintojasi asetuksista