Vuohenjuustosalaatti Bimi®-parsakaalilla höystettynä

Tarvitset:

  • 5 vartta Bimi®-parsakaalia
  • 70 g baby-pinaattia
  • 70 g tammenlehtisalaattia
  • 5 viipaletta vuohenjuustoa
  • 1 paprika
  • 1 omena
  • 1 mango
  • 1 valkosipulinkynsi pilkottuna
  • Kourallinen cashewpähkinöitä
  • Kourallinen pensasmustikoita
  • Oliiviöljyä
  • Suolaa

Valmistusohje:

Pilko baby-pinaatti, tammenlehtisalaatti, paprika, omena ja mango. Laita ainekset kulhoon ja sekoita.

Viipaloi vuohenjuusto ja paista ensin juustoviipaleet kevyesti pannulla. Lisää ne salaatin päälle kulhoon.

Paista viimeiseksi Bimi®-parsakaali pannulla cashewpähkinöiden ja valkosipulin kanssa. Lisää salaattiin.

Ripotele päälle kourallinnen pensasmustikoita ja viimeistele annos lorauksella oliiviöljyä ja ripauksella suolaa.

 

Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit muokata valintojasi asetuksista