Vadelmasorbetti

Tämä vadelmasorbetti on nopea jälkiruoka, joka syntyy kädenkäänteessä, jos pakastimessa sattuu olemaan vadelmia.

Raaka-aineet:

  • noin 3 dl jäisiä vadelmia
  • 2 kanamunan valkuaista
  • 1 rkl hunajaa tai sokeria

Valmistusohje:

  1. Laita jäiset vadelmat tehosekoittimeen ja tee niistä rouhetta.
  2. Lisää joukkoon valkuaiset ja sekoita koneessa niin pitkään, että massa muuttuu vaaleaksi ja rakenne ilmavaksi vaahdoksi.
  3. Lisää joukkoon hunaja tai sokeri, jos haluat makeutta.
  4. Annostele kauniisiin astioihin ja tarjoile heti!

🍓Voit koristella annokset haluamallasi tavalla

Kesäkaudella valikoimiimme kuuluu Hattulalaisen Tyrvännön Marja ja Vihannes Oy:n kasvutunnelimarjat: Vadelmat, mansikat ja karhunvadelmat.

Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit muokata valintojasi asetuksista