Sinappinen Fenkoli-kiinankaalisalaatti

Tarvitset

  • 1 fenkoli
  • 1/2 kiinankaali
  • 1 punasipuli
  • 1-2 appelsiinia
Kastike
  • 5 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl omenaviinietikkaa
  • 2 rkl kokojyväsinappia
  • 2 tl sokeria
 

Valmistusohje

Halkaise fenkoli ja suikaloi se erittäin ohuiksi viipaleiksi. Suikaloi myös kiinankaali ja viipaloi sipuli.
 
Pese ja kuori appelsiini ja leikkaa viipaleet noin 4 osaan tai haluamaasi kokoon. Lisää viipaleet vihannesten joukkoon.
 
Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada salaatin joukkoon. Sekoita hyvin ja anna maustua jääkaapissa muutama tunti.
 
Sopii erinomaisesti mm. kalaruokien kanssa.
Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit muokata valintojasi asetuksista