Ruusukaali-suppilovahveropaistos

Tämä 1 hengen annos syntyy käden käänteessä.

Tarvitset:

  • Ruusukaaleja
  • Suppilovahveroita
  • 1 pieni sipuli
  • Voita
  • Sormisuolaa
  • Mustapippuria myllystä

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipuli.

Halkaise ruusukaalit kahtia.

Sulata nokare voita valurautapannulla ja lisää suppilovahverot, sipuli ja ruusukaalinpuolikkaat pannulle. 

Paista, kunnes ruusukaalit ovat saaneet kauniin ruskean paistopinnan.

Mausta sormisuolalla ja mustapippurilla myllystä. Sekoita ja nauti heti.

Saat annoksesta ruokaisemman keittämällä lisäksi pastaa.

 

Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit muokata valintojasi asetuksista