Raparperi-porkkana kaalisalaatti

Ainekset

  • 1 raparperin varsi, hienoksi pilkottuna
  • 1 pieni punasipuli ohuiksi viipaloituna
  • 1 porkkana
  • pala valkokaalia suikaloituna (noin 1/4)
  • tuoretta persiljaa 
  • 1/2 sitruunan mehu
  • 1 rkl sokeria
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • loraus öljyä

Valmistus

  1. Pilko ja viipaloi raparperinvarret ja punasipuli. Kuori ja suikaloi tai raasta porkkana, viipaloi valkokaali ohuiksi suikaleiksi ja hienonna tuore persilja.
  2. Laita kaikki isoon kulhoon ja lisää joukkoon sitruunanmehu, öljy, sokeri ja viinietikka. Sekoita kaikki ainekset hyvin ja jätä tekeytymään jääkaappiin noin 10 minuutiksi. 
  3. Säilyy jääkaapissa noin 2 vrk.

Vinkki

Saat salaattiin lisää potkua, kun lisäät siihen 2 cm palan tuoretta inkivääriä kuorittuna ja raastettuna. Käytä silloin persiljan sijaan tuoretta korianteria.

Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit muokata valintojasi asetuksista