Punajuuri-juustosalaatti

Raaka-aineet:

  • 1 kuorineen keitetty punajuuri
  • 1 mozzarellajuustopallo
  • nippu tuoretta basilikaa
  • kourallinen cashewpähkinöitä
  • sormisuolaa ja mustapippuria
  • oliiviöljyä
  • balsamicoa

 

Valmistusohje:

 

  1. Kuori keitetty, jäähtynyt punajuuri ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi.
  2. Viipaloi mozzarellajuusto.
  3. Hienonna nippu basilikanlehtiä karkeasti veitsellä, jätä lehtiä myös koristeluun.
  4. Rouhi cashewpähkinät veitsellä.  

 

Valmista annokset:

Asettele punajuurta ja mozzarellajuustoa kauniisti vuorotellen lautaselle niin, ettei juusto pääse kovasti värjäytymään. Ripottele päälle hienonnettua basilikaa ja pähkinärouhetta. Jauha päälle hiukan mustapippuria ja koristele kokonaisilla basilikanlehdillä. Juuri ennen tarjoilua valuta päälle oliiviöljyä ja balsamicoa.  

 

Mozzarellan voi korvata myös fetajuustolla tai vuohenjuustolla.  

Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit muokata valintojasi asetuksista