Porkkanapannukakku

AINEKSET

  • noin 300 g porkkanaraastetta (2-3 porkkanaa)
  • 2 kananmunaa
  • 5 dl maitoa
  • 2-3 dl vehnäjauhoja
  • 1/2 tl suolaa
  • 2 rkl öljyä tai juoksevaa oivariinia


VALMISTUS

  1. Raasta porkkanat.
  2. Riko kananmunat kulhoon ja lisää joukkoon maito.
  3. Lisää vehnäjauhot osissa ja suola. 
  4. Lopuksi sekoita porkkanaraaste taikinaan ja lisää oivariini. 
  5. Kaada taikina voideltuun uunivuokaan ja paista 200°C uunissa noin 40 minuuttia.

Tässä reseptissä tarjoilimme pannarin Suvituore® kurpitsasoseesta tehdyn kurpitsamarmeladin ja kermavaahdon kera.

Vinkki! Koska tähän porkkana pannukakkuun ei lisätty sokeria, sen voi nauttia myös suolaisen lisukkeen kera.

Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit muokata valintojasi asetuksista