Porkkanalaatikko kaurasuurimoilla

Ainekset

 

1 kg Suvituore® porkkanasosetta

2 dl kaurasuurimoita

4 dl kermaa

2 kananmunaa

½ tl suolaa

1 dl siirappia

¼ tl valkopippuria

¼ tl muskottipähkinää

korppujauhoja

 

Valmistus
Keitä ensin kaurasuurimot ohjeen mukaan. Sekoita kulhossa porkkanasose, kerma, kanamunat, mausteet ja keitetyt kaurasuurimot. Tarkista suolan määrä. Kaada seos voideltuun noin 2 litran vuokaan. Halutessasi kuvioi pintaa lusikalla ja ripottele päälle korppujauhoja. Lisää päälle voinokareita. Paista 200°C uunissa noin 1,5 tuntia.

Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit muokata valintojasi asetuksista