noin 4 hengelle, dippailtavaksi
Tarvitset:
Mausteöljy:
Heti uunista pois otettaessa, raasta juuresranskalaisten päälle vielä parmesaania ja nauti joko sellaisenaan tai esim. smetana-hunajadipin (2/3 osaa smetanaa, 1/3 hunajaa) kera.
Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita kastike tasaiseksi lusikalla. Kaada mausteöljy juuresranskalaistikkujen päälle ja sekoita huolellisesti.
Kuumenna uuni 200 asteiseksi, paista uunin keskitasolla 20-25 minuuttia tai kunnes ranskalaiset ovat kypsiä ja niiden pinta on paistunut kauniiksi. Heti uunista pois otettaessa, raasta juuresranskalaisten päälle vielä parmesaania ja nauti joko sellaisenaan tai esim. smetana-hunajadipin (2/3 osaa smetanaa, 1/3 hunajaa) kera.
Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita kastike tasaiseksi lusikalla. Kaada mausteöljy juuresranskalaistikkujen päälle ja sekoita huolellisesti.
Kuumenna uuni 200 asteiseksi, paista uunin keskitasolla 20-25 minuuttia tai kunnes ranskalaiset ovat kypsiä ja niiden pinta on paistunut kauniiksi. Heti uunista pois otettaessa, raasta juuresranskalaisten päälle vielä parmesaania ja nauti joko sellaisenaan tai esim. smetana-hunajadipin (2/3 osaa smetanaa, 1/3 hunajaa) kera.
Vinkki: Tee samalla kerralla juustokuorrutteisia dippisuolakurkkuja!