Paahdettua punakaalia Aurajuusto crèmella

Joulun lisukkeeksi herkullisen rapeaksi paahdettu punakaali ja täyteläinen aurajuusto crème.

  • 1 pieni punakaali
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 100 g aurajuustoa murustettuna
  • 100g crème fraichèa tai 75 g smetanaa
  • 2 tl siideri- tai valkoviinietikkaa

Valmistusohje:

  1. Leikkaa punakaali kahtia ja kumpikin puolikas ohuehkoiksi lohkoiksi ja asettele ne uunipellin päälle. Ripottele päälle mustapippuria ja suolaa, lisää sen jälkeen öljy. Hiero vielä kaikki palat kauttaaltaan , jotta mausteet levittyvät.
  2. Paista 200-225°C uunissa 30-35 min, käännä puolivälissä.
  3. Sekoita aurajuusto, crème fraichè tai smetana paksuksi kastikkeeksi. Sekoita joukkoon etikka.

Tarjoile paahdetut punakaalit kuumana aurajuusto crèmen kanssa.

Halutessasi voit koristella annoksen granaattiomenan siemenillä.

Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit muokata valintojasi asetuksista