Mehevä kaalisalaatti

Tarvitset

  • 1/2 pussia Mehevä kaalisuikaleita
  • Omena
  • Puolikas purjo

Kastike:

  • 2/3 dl omenaviinietikkaa
  • 1/2 dl omenamehua
  • 1/2 tl suolaa
  • 2 tl sokeria
  • 2 tl tabascoa

Laita puolet mehevä kaalisuikalepussista kulhoon.

Suikaloi omena ja purjo ohuiksi tikuiksi. Lisää ne kulhoon ja sekoita.

Kastike:

Sekoita kaikki ainekset keskenään. Maista ja säädä suolaisuutta ja tulisuutta makusi mukaan. Mikäi haluat kastikkeesta hieman pehmeämmän, voit lisätä siihen lorauksen rypsiöljyä.

Kaada kastike salaatin päälle ja sekoita. Anna vetäytyä jääkaapissa useita tunteja. Parhaimmillaan salaatti on seuraavan päivänä.

Tarjoiluehdotus: 

Grillatun lihan lisukkeena, erinomainen porsaan tai ribsien kera tai vaikka bratwurstien kylkiäisenä.

Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit muokata valintojasi asetuksista