Maa-artisokkarieskat

Tarvitset

  • 400 g Suvituore® maa-artisokkasosetta
  • ½ dl perunasosejauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl oreganoa
  • 2 kananmunaa
  • 2,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl sämpyläjauhoja
  • 1 rkl öljyä

Valmistus

  1. Laita uuni kuumenemaan 250°C.
  2. Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään.
  3. Taputtele pyöreiksi rieskoiksi leivinpaperin päälle. Käytä apuna jauhoja, ettei taikina tartu sormiin.
  4. Pistele rieskat haarukalla ja paista uunissa noin 15-20 minuuttia. 
Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit muokata valintojasi asetuksista