Valmistusohje
Leikkaa jäävuorisalaatti 6-8 lohkoksi. Asettele tarjoiluvadille. Mausta lohkot lorauksilla valkoviinietikkaa ja oliiviöljyä sekä ripauksilla suolaa ja mustapippuria.
Hienonna pekoni ja ruskista rapeaksi. Keitä kananmunat, jäähdytä ja hienonna esimerkiksi haarukan avulla. Leikkaa oliivit puoliksi, hienonna nippusipuli, leikkaa kirsikkatomaatit lohkoiksi ja retiisit ohuiksi siivuiksi.
Ripottele kaikki täytteet jäävuorisalaattilohkojen päälle rennosti. Viimeistele kuorimaveitsellä leikatuilla parmesaanisiivuilla ja caesar-kastikkeella.
VINKKI! Voit laittaa lohkosalaatin ylle kaikki reseptissä mainitut raaka-aineet tai vain osan. Salaatin juju on kuitenkin more is more -ajattelussa.