LEHTIKAALIPESTO

Tarvitset:

  • 200 g lehtikaalia
  • 50 g siemeniä (auringonkukan- tai pinjansiemeniä)
  • 75 g raastettua parmesaania
  • 1 dl rypsiöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistus:

Puhdista lehtikaalit ja poista niistä ruodit. Silppua ne ja keitä tai höyrytä pehmeäksi.

Laita pehmeät lehtikaalit tehosekoittimeen ja lisää tilkka vettä.

Lisää joukkoon kaikki muut ainesosat ja anna tehosekoittimen olla käynnissä, kunnes massa on tasaista.

Annostele lasipurkkeihin. Pesto säilyy jääkaapissa muutamia päiviä.

Vinkki!

Voit annostella osan pestosta minigrip-pusseihin ja pakastaa sen myöhempää käyttöä varten.

Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit muokata valintojasi asetuksista