Lanttulaatikko Suvituore® lanttusoseesta

Tarvitset

  • 1 kg Suvituore® lanttusosetta
  • 2 dl kermamaitoa tai kuohukermaa/ kaurakermaa
  • 1 dl korppujauhoja
  • 2 kananmunaa
  • 1/2 dl siirappia
  • 1 tl suolaa
  • 1/4 tl inkivääriä
  • 1/4 tl valkopippuria
  • 1/4 tl jauhettua muskottipähkinää

Valmistus

  1. Sekoita lanttusoseen joukkoon kermamaito-korppujauhoseos, kananmunat, siirappi sekä mausteet.
  2. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa siirappia tai mausteita oman maun mukaan.
  3. Voitele uunivuoka ja kaada lanttuseos siihen.
  4. Kuvioi pinta lusikalla ja ripottele päälle korppujauhoja ja voinokareita.
  5. Paista 150 asteessa noin 2 tuntia.
Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit muokata valintojasi asetuksista