Kurpitsarieskat

(noin 15 kpl)

  • 3 dl Suvituore® kurpitsasosetta
  • 1 dl maitoa
  • 1 kananmuna
  • 1 tl suolaa
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • noin 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • voita

Valmistus

Sekoita maito, kananmuna, suola ja kaurahiutaleet kurpitsasoseen joukkoon.

Lisää lopuksi jauhot vähitellen taikinaan. Lisää jauhoja vain sen verran että taikina on kiinteää ja hieman löysää muttei missään nimessä kovaa.

Nostele taikinaa lusikalla uunipellille leivinpaperin päälle ja taputtele rieskoiksi jauhoja apuna käyttäen. Halutessasi pistele rieskat haarukalla ennen uuniin laittamista.

Paista rieskoja 250°C uunissa noin 12-15 minuuttia tai kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita. Lopuksi voitele lämpimät rieskat voisulalla.

Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit muokata valintojasi asetuksista