Kevätkääryleet (Vietnamilaiset)

ESIVALMISTELUT:

  1. Pilko ja suikaloi mieleisiäsi kotimaisia vihanneksia ja kasviksia.
  2. Paista mieleisesi proteiinilähde.
  3. Valmista riisinuudelit ohjeen mukaan, voit käyttää myös tavallisia nuudeleita.

AINEKSET  

  • ¼ valkokaalia
  • 1 porkkana
  • ½ kurkku
  • 1 suippopaprika
  • (+ lisäksi pepperonipaprikoita)
  • 1 pkt Hunajamarinoituja kanasuikaleita
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 tl chilirouhetta
  • Riisinuudeleita (lasinuudeleita)
  • 1 tl seesamiöljyä
  • 1 rkl soijaa
  • Riisipaperiarkkeja

VALMISTUS (KATSO VIDEO)

  1. Pilko ja suikaloi vihannekset ja kasvikset.
  2. Paista kanasuikaleet, lisää joukkoon 1 tl chilirouhetta ja 2 pilkottua valkosipulinkynttä.
  3. Valmista nuudelit ohjeen mukaan, valuta vesi pois ja mausta seesamiöljyllä ja soijalla.
  4.  Laita isolle lautaselle lämmintä vettä ja upota riisipaperiarkki siihen 10-15 sekunnin ajaksi, kunnes se on pehmentynyt ja siirrä kuivalle leikkuulaudalle.
  5. Asettele mieleisesi täytteet riisipaperiarkille ja rullaa se kokoon.
  6. Toista, kunnes olet tehnyt mieleisesi määrän kääryleitä syötäväksi.

Vinkki!

Asettele täytteet pöydälle ja kutsu perhe tai ystävät koolle. Jokainen valmistaa itse syömänsä kääryleet omien mieleisten täytteiden kera. Samalla voitte vertailla kääryleiden ulkomuotoa!

Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit muokata valintojasi asetuksista