Keväiset sitruuna-parmesaanibimi®t

Tarvitset

  • 2 pussia Bimi®️-parsakaalia
  • 1 sitruuna
  • 5-10 valkosipulinkynttä
  • muutama rkl oliiviöljyä
  • n. ½ dl parmesaaniraastetta
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa

Valmistusohje

Siisti Bimien tyvet ja lehdet, huuhtele ja kuivaa talouspaperilla. Asettele vuokaan. Pirskottele päälle öljyä, mausta suolalla ja mustapippurilla, sekoittele kevyesti.

Litistä valkosipulinkynnet veitsen lappeella ja heittele sekaan. Puolita sitruuna. Siivuta toinen puoli ohuiksi siivuiksi, puolita siivut ja levittele vuokaan. Raasta parmesanjuusto ainesten päälle.

Paista 200⁰ n. 8-10 minuuttia napakan kypsiksi Bimi®️-parsakaalien paksuudesta riippuen.

Purista toisen sitruunanpuoliskon mehu päälle ja tarjoile esimerkiksi kalan tai lampaan lisukkeena.

 

Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit muokata valintojasi asetuksista