Kesäkurpitsa-halloumipihvit

1 kesäkurpitsa (n. 300 g)

200 g halloumi-juustoa

1 rkl minttua hienonnettuna

1 kananmuna

1 dl korppujauhoja

voita tai rypsiöljyä paistamiseen

Valmistusohje

Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Laita siivilään valumaan noin vartiksi. Painele nesteet pois.

Raasta halloumi ja hienonna minttu. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna taikinan tekeytyä noin tunti. Paista taikinasta ohuita pihvejä lettupannulla voin tai rypsiöljyn avulla. Anna paistua kunnolla ennen kääntämistä, niin pihvit eivät hajoa.

Tarjoile kesäkurpitsa-halloumipihvit esimerkiksi keitettyjen perunoiden ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Vinkki! Käytä tarvittaessa gluteenittomia korppujauhoja.

Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit muokata valintojasi asetuksista