Tämä Bimi®-parsakaaleista kasattu joulukuusipaistos on helppo, nopea ja maukas lisuke aattoillalliselle, pikkujoulujen ruokatarjontaan tai vaikkapa uudenvuoden pöytään!
Tarvitset
1 pkt bimi®-parsakaaleja
1 pkt pikkutomaatteja (luumu- tai kirsikka)
1 pkt fetajuustoa
oliiviöljyä
sormisuolaa
mustapippuria myllystä
kuivattua oreganoa
juustoraastetta esim. mustaleima
Valmistusohje
Lämmitä uuni 225°C asteeseen /200 °C (kiertoilma)
Asettele huuhdellut Bimi®-parsakaalit uunivuokaan joulukuusen muotoon ja ripottele pikkutomaatteja ympärille. Murustele fetajuustoa ”lumeksi” joka puolelle.
Kaada oliiviöljyä Bimi® parsakaalien päälle ja muualle vuokaan. Pidä huolta, että öjly tarttuu erityisesti kukintoihin. Ripottele päälle mausteet.
Paista 10 minuuttia uunin keskitasolla, lisää sen jälkeen juustoraastetta kukintojen päälle ja jatka paistamista, kunnes juusto on sulanut.
Jos et käytä juustoraastetta, voit paistaa vuokaa noin 13 minuuttia.
⭐Tarjoile heti sellaisenaan tai pääruoan lisukkeena!