Miltä kuulostaa jouluinen, piparkakun makuinen lanttusalaatti? Usko tai älä, tämä yhdistelmä hedelmien ja salaatin kanssa on erinomainen. Tätä kannattaa kokeilla!
Raaka-aineet:
Balsamicoa tarjoiluun
Valmistusohje:
Kuori lanttu ja leikkaa se haarukkaan sopiviksi paloiksi.
Suikaloi toinen sydänsalaatti, puolikas kiinankaali ja punasipuli. Irrota toisesta sydänsalaatista kokonaisia lehtiä ja asettele ne tarjoiluastian reunoille.
Leikkaa persimonit ja omenat lohkoiksi ja viipaleiksi. Leikkaa granaattiomena puoliksi ja koputtele siemenet irti koputtelemalla puolikkaiden kuoripuolta ison kulhon päällä esimerkiksi puukauhalla, jolloin ne irtoavat helposti.
Lisää kulhoon granaattiomenan siemenien joukkoon kaikki kasvikset ja hedelmät. Sekoita tasaiseksi ja kaada tarjoiluastiaan.
Lisää lämpimät lanttukuutiot salaatin päälle ja tarjoile balsamicon kanssa.