Bimi®-parsakaali shakshuka

Tarvitset

  • 1 ps (250g) Bimi®-parsakaalia
  • 1 salottisipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1/2 tl paprikajauhetta
  • 2 dl ruokakermaa
  • 1 pkt (230g) kikherneitä
  • 1 ps (150g) pakastepinaattia
  • 1 rkl sitruunamehua
  • suolaa ja pippuria
  • 4 kananmunaa
  • 1 kevätsipulin varsi silputtuna

Valmistusohje:

Huuhtele Bimi®-parsakaalit. Lämmitä 1 rkl öljyä pannussa ja kuullota varsiparsakaaleja muutama minuutti. Siirrä pois pannulta.

Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota niitä 1 rkl öljyssä muutama minuutti. Lisää mausteet pannulle, sekoita.

Lisää sen jälkeen kerma, kikherneet, pinaatti ja sitruunamehu pannulle. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna kiehahtaa ja sekoittele kunnes pinaatti on sulanut.

Lisää Bimi®-parsakaalit seokseen. Tee lastalla kolot ja riko kananmunat niihin. Laske hieman lämpöä ja anna hautua kannen alla noin 10 minuuttia kunnes kananmunat ovat hyytyneet. Tarjoile kevätsipulin kanssa.

Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit muokata valintojasi asetuksista