Bimi® kanttarellipaistos

AINEKSET

  • 1 l kanterelleja
  • 1 pkt (150g) bimi® varsiparsakaaleja
  • kesäsipulia tai 1 tavallinen sipuli
  • iso nokare voita
  • mustapippuria myllystä
  • sormisuolaa

VALMISTUS

  1. Puhdista ja paloittele sienet. Hienonna sipulit. Paloittele bimit®.
  2. Paista sieniä pannulla, kunnes niistä alkaa irrota nestettä.
  3. Kun neste on lähes haihtunut, lisää iso nokare voita, sipulit ja bimit® joukkoon ja paista noin 3 minuuttia. 
  4. Mausta mustapippurilla ja sormisuolalla. 
  5. Tarjoile heti vaikka keitettyjen uusien perunoiden kera tai sellaisenaan. 
Bimi® kanttarellipaistoksen raaka-aineet
Bimi® varsoaparsakaalit ja kanttarellit
Bimi® kanttarellipaistos
Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit muokata valintojasi asetuksista