Parsakaali fetan ja pistaasin kera

  • 1 kotimainen parsakaali (n. 500 g)
  • 3 rkl pistaasipähkinöitä
  • 2 rkl hyvää oliiviöljyä
  • 100 g fetajuustoa
  • suolaa
  • basilikan lehtiä 

Leikkaa parsakaali reiluiksi suupaloiksi ja höyrytä ne al denteiksi noin 3-4 minuutin ajan. Paahda pistaasipähkinöitä kuumalla kuivalla pannulla muutaman minuutin ajan. Anna jäähtyä ja rouhi veitsellä.

Siirrä parsakaalit tarjoiluvadille ja valuta öljy niiden päälle. Ripsauta pintaan suolaa. Murustele fetajuusto parsakaalien pintaan ja ripottele päälle pistaasipähkinärouhe. Viimeistele basilikan lehdillä.

Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit muokata valintojasi asetuksista