Grillattu varhaiskaali, lisukkeeksi aioli ja pikkelöidyt retiisit

1 varhaiskaali                                                       
3 rkl vaaleaa balsamietikkaa            
3 rkl öljyä                                                
2 rkl hunajaa                                                                                               
suolaa ja mustapippuria                                                                            
kirveliä

Leikkaa varhaiskaali 6-8 lohkoksi niin, että kanta pitää kaalinlehdet paikoillaan. Sekoita keskenään vaalea balsamietikka, öljy ja hunaja. Grillaa kaalilohkoja miedolla lämmöllä aina välillä käännellen ja samalla maustekastiketta pintaan sutien, kunnes kaaleissa on kaunis paistunut pinta ja ne ovat mukavasti pehmentyneitä. Mausta kaalin lohkot suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile aiolin ja pikkelöidyn retiisin kanssa, viimeistele tuoreella kirvelillä.

Back to top
Our website uses cookies to enhance user experience. You can adjust your preferences from the settings