Reseptit

Hae reseptiä (tuote tai ruoan nimi)

Herkullinen kaaliwok

300 g tofua (esim. Jalotofun marinoitu)
Seesamöljyä
250 g täysjyvänuudeleita


1 sipuli
2 valkosipulia
100 g siitakesieniä tai suppilovahveroita
300-400 g valko- tai kiinankaalia
Puolikas varsiselleri
Suolapähkinöitä
Kourallinen tuoretta korianteria

Maustekastike:
1-2 rkl soijakastiketta
1 rkl kalakastiketta
3 rkl ruokokidesokeria
2 cm pala tuoretta inkivääriä raastettuna
1 sitruunan mehu
1 dl vettä

Valmista maustekastike ensin sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Keitä nuudelit suolalla maustetussa vedessä miltei kypsiksi (al dente) n. 3 min.

Pilko tofu ja kuivaa se talouspaperin tai pyyhkeen sisällä. Paista tofut pannulla seesamiöljyssä kauniin ruskeiksi. Lisää joukkoon pilkotut sipulit ja sienet, kuullota hetki. Lisää pannulle suikaloitu kaali sekä varsiselleri. Wokkaa kovalla lämmöllä niin, että kasvikset jäävät rapsakoiksi. Lisää lopuksi joukkoon maustekastike, suolapähkinät ja noodelit. Koristele wokki korianterilla ja tarjoile hetimmiten!

VINKKI: Voit vaihdella wokattavia vihanneksia miltei rajattomasti - kokeile seuraavan kerran vaikkapa purjosipulia, suikaloitua porkkanaa, paparikaa tai lehtikaalia.

Katso tuotteet › Tulosta

Lisää reseptejä

Reseptit

Hae reseptiä (tuote tai ruoan nimi)

Sivun alkuun