Tuoreverkko Liemessä!

Tuoreverkko teki joulun yhteistyötempauksen yhdessä Liemessä-ruokablogin kanssa. Blogissa testattiin joulun laatikkoreseptejä, ja mitä uutta Suvituore-soseista voisi loihtia:

"Uusin menetelmin perunalaatikon aktiiviseen valmistamiseen meni viitisentoista minuuttia ja päälle pari tuntia uunissa matalassa lämpötilassa. Maustoin perinteisesti miedon makuisen perunalaatikon reilusti paahdetulla valkosipulilla ja rosmariinilla. Tästä tuli täydellinen pari meidän joululampaalle, mutta miksi ei kinkullekin jos se löytyy pöydästä. Palsternakkalaatikon valmistin porkkanalaatikon tapaan, mutta ohrasta. Inkivääri antoi palsternakkaan kaivattua särmää, mutta maku ei puske läpi. Voilla ja kermalla läträsin ilman omantunnon tuskia." -Jenni, Liemessä-bloggari