Lehtikaali-cashewsnacksit

75 g  cashewpähkinöitä
150 g lehtikaalia
1 tl  omenaviinietikkaa
1 rkl sitruunamehua
1 tl  valkosipulijauhetta
2 tl  sipulijauhetta
½-1 tl suolaa

Laita cashewpähkinät edellisenä iltana tai vähintään 2 tuntia ennen käyttöä likoamaan veteen jääkaappiin. Murskaa pähkinät monitoimikoneella tai sauvasekoittimella mahdollisimman tasaiseksi tahnaksi ja lisää tahnaan mausteet. Revi lehtikaalin lehdet sopiviksi paloiksi kulhoon. Lisää pähkinätahna kulhoon lehtikaalien kanssa ja sekoittele niin, että seos leviää tasaisesti. Asettele lehden palat leivinpaperille ja kuivata niitä 1-1½ h uunissa 75-80 C. Kuivatusaika lyhenee kiertoilmauunin avulla, mutta pidä lämpötila silti 75-80 C. Täysin kuivaneet sipsit säilyvät tiiviissä purkissa useita viikkoja.

Katso tuotteet › Tulosta
Back